ROTPUNKT KEUKENS

altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen

Bekijk ons aanbod

ROTPUNKT KEUKENS

altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen

Bekijk ons aanbod

ROTPUNKT KEUKENS

altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen

Bekijk ons aanbod
Image

GOEDE KEUKENS, GOEDE PRIJS!

ROTPUNKT KEUKENS

Rotpunkt: Duitse keukens met een onverwoestbare reputatie. Maar Rotpunkt is ook het merk dat steeds weer verrassende materialen toepast in zijn keukenlijnen. Wat denkt u van keukenkasten en -lades gemaakt van koper, zink of beton? Rotpunkt krijgt het voor elkaar. 
Hecht u waarde aan een duurzaam geproduceerde keuken? Ook dan moet u bij Rotpunkt zijn. De nieuwste Greenline keukens zijn gemaakt van BioBoard, recyclebaar plaatmateriaal waarvoor mais, eenjarige planten en verantwoord hout wordt gebruikt.

ROTPUNKT ASSORTIMENT

Het #14 keuken magazine. Alles over koken, keukens en sfeer.

Image

Hoogstaande
Duitse kwaliteit

Image

Eindeloze variatie
in de opstelling en formaat

Image

Binnen en buiten in de kleur:
keuze uit 19 kleuren korpus!

ROTPUNKT KEUKENS

Rotpunkt is al jaren een van de vaste A-merken van Ant. Duijn Keukens. We hebben er dan ook al heel wat geplaatst, onder andere in Alkmaar, Langedijk en Schagen. Rotpunkt staat voor hoogwaardige materialen en oerdegelijke techniek. Belangrijk, want u wilt een keuken die jaren probleemloos meegaat en er perfect blijft uitzien. Daarover hoeft u zich met dit Duitse keukenmerk geen zorgen te maken. De kracht van Rotpunkt is ook: vernieuwing. Altijd op zoek naar unieke materialen die keukens een spannende uitstraling geven.

Rotpunkt kiest ook voor duurzaamheid, met de nieuwe Greenline keukens, gemaakt van BioBoard. Milieuvriendelijk en energiezuinig geproduceerd en volledig recyclebaar. Het resultaat? Lichte en toch stevige kasten die recyclebaar zijn, en maar liefst 37% minder hout vragen. Dat is een werkwijze waar Ant. Duijn Keukens volledig achter staat. En wat betreft de looks van deze keukens: ze zijn leverbaar in alle denkbare kleuren, van hout tot hoogglans.

Contact

logo ant duijn keukensHasselaarsweg 21
1704 DX Heerhugowaard

T: 072-5714108
E: info@antduijnkeukens.nl

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 10.00 - 17.00 uur
woensdag 10.00 - 17.00 uur
donderdag 10.00 - 17.00 uur
vrijdag 10.00 - 17.00 uur
zaterdag 10.00 - 16.00 uur
zondag Gesloten