ONZE COLLECTIE

Smaken verschillen en dat weten we bij Ant. Duijn Keukens natuurlijk ook. Daarom vindt u in onze showroom een collectie keukens in uiteenlopende stijlen. Voor de liefhebbers van design, klassiek, landelijk of massief hout. We durven te beweren dat we altijd een keuken hebben die past bij uw voorkeur, uw huis en uw portemonnee.

Wij voeren betrouwbare A-merken als Logic en Rotpunkt, ons betaalbare huismerk Gewoon Toon, en de Nederlandse topmerken Riverdale en Mereno.

Studio: werkbladen, fronten en wanden
Uw keuken is pas af met een fraai werkblad en passende wandafwerking. In onze studio kunt u alle materiaalcombinaties uitproberen: warm hout, robuust natuursteen, verrassende kunststoffen, koel roestvrijstaal. En wilt u die ene keuken eigenlijk nét in een andere uitvoering? Ook dan kunt u in de studio kijken welke mogelijkheden u heeft.

Apparatuur in demostand
Het gebruiksgemak van uw keuken valt of staat met de keuze van de apparatuur. Daarom kiest Ant. Duijn voor gerenommeerde merken als Neff, Siemens, Bosch, Zanussi en AEG. We adviseren u graag over de eigenschappen en de optimale plaatsing in uw keuken. Wilt u iets uitproberen? Dat kan. Al onze apparatuur staat in demostand.

#14 keukenmagazine
Een fijn tijdschrift boordevol informatie over de laatste keuken- en kooktrends. Lees mee met Jan Beek; hij vertelt je over zijn Nederlandse whisky of laat je inspireren door Anja Bas Backer van Tablejoy. En wegdromen over je nieuwe keuken? Voorbeelden genoeg in dit magazine! Open het magazine

ONS EIGEN MERK: GEWOON TOON

Het #14 keuken magazine. Alles over koken, keukens en sfeer.

Contact

logo ant duijn keukensHasselaarsweg 21
1704 DX Heerhugowaard

T: 072-5714108
E: info@antduijnkeukens.nl

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 10.00 - 17.00 uur
woensdag 10.00 - 17.00 uur
donderdag 10.00 - 17.00 uur
vrijdag 10.00 - 17.00 uur
zaterdag 10.00 - 16.00 uur
zondag Gesloten