ONZE COLLECTIE

Smaken verschillen en dat weten we bij Ant. Duijn Keukens natuurlijk ook. Daarom vindt u in onze showroom een collectie keukens in uiteenlopende stijlen. Voor de liefhebbers van design, klassiek, landelijk of massief hout. We durven te beweren dat we altijd een keuken hebben die past bij uw voorkeur, uw huis en uw portemonnee.

Wij voeren betrouwbare A-merken als Leicht en Rotpunkt, ons betaalbare huismerk GewoonToon, en het Nederlandse topmerken Mereno.

Studio: werkbladen, fronten en wanden
Uw keuken is pas af met een fraai werkblad en passende wandafwerking. In onze studio kunt u alle materiaalcombinaties uitproberen: warm hout, robuust natuursteen, verrassende kunststoffen, koel roestvrijstaal. En wilt u die ene keuken eigenlijk nét in een andere uitvoering? Ook dan kunt u in de studio kijken welke mogelijkheden u heeft.

Apparatuur in demostand
Het gebruiksgemak van uw keuken valt of staat met de keuze van de apparatuur.  Daarom kiest Ant. Duijn voor gerenommeerde merken als Neff, Siemens, Bosch, Miele, Zanussi en AEG. We adviseren u graag over de eigenschappen en de optimale plaatsing in uw keuken. Wilt u iets uitproberen? Dat kan. Al onze apparatuur staat in demostand.

Keukenmagazine
Een fijn tijdschrift boordevol informatie over de laatste keuken- en kooktrends. En wegdromen over je nieuwe keuken? Voorbeelden genoeg in dit magazine! Open het magazine

ONS EIGEN MERK: GEWOONTOON

Inspiratie op doen?

Bekijk ons #15 keuken magazine. Alles over koken, keukens en sfeer.

Image
Wij maken graag voor u een offerte maar dit doen wij alleen op afspraak
Image

Openingstijden

Di t/m Vr van 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

Image
Image

Adres

Hasselaarsweg 21
1704 DX Heerhugowaard

T: 072-5714108
E: info@antduijnkeukens.nl