MERENO - KEUKENS OP MAAT

gemaakt met Nederlands vakmanschap

Bekijk ons aanbod

MERENO - KEUKENS OP MAAT

gemaakt met Nederlands vakmanschap

Bekijk ons aanbod

MERENO - KEUKENS OP MAAT

gemaakt met Nederlands vakmanschap

Bekijk ons aanbod
Image

GOEDE KEUKENS, GOEDE PRIJS!

MERENO KEUKENS

Mereno is het paradepaardje van Ant. Duijn Keukens. Een merk dat u kiest om het ultieme vakmanschap en onovertroffen maatwerk. Keukens met oneindige mogelijkheden, gemaakt met de beste materialen. Mereno is een topmerk van Nederlandse bodem. Een bedrijf waar goed opgeleide ambachtslieden uw keuken van de grond af opbouwen. Met oog voor detail, zowel in de afwerking als in de techniek. Voor prachtige keukens die op rolletjes lopen.

MERENO ASSORTIMENT

Het #14 keuken magazine. Alles over koken, keukens en sfeer.

Image

Nederlandse
ambacht keukens

Image

Volledig
maatwerk

Image

Eindeloze keuze uit
kleuren en materialen!

MERENO DEALER IN NOORD-HOLLAND

Hedendaagse keukens, vervaardigd met ouderwets vakmanschap

Wij werken al jaren samen met Mereno, en zijn steeds weer onder de indruk van het vakmanschap van dit Nederlandse bedrijf. Voor hen geldt: kan niet, bestaat niet. Wij installeren deze keukens dan ook altijd met trots en plezier. Mereno keukens worden ambachtelijk gemaakt, met eerlijk hout- en handwerk. Dat klinkt als een reclamepraatje, maar het is gewoon zo. Voeg daarbij het gebruik van eersteklas en duurzame materialen en u begrijpt: een Mereno is bijna onverslijtbaar.
 
Heeft u bijzondere wensen of een lastig huis? Mereno levert gedetailleerd maatwerk. Ook wat betreft kleur en stijl is alles mogelijk. Van klassiek eiken tot hoogglans design, en van landelijk chic tot diepzwart wengé. Natuurlijk heeft u ook ruime keuze uit handgrepen en accessoires.

Zoekt u naar een kast op maat in andere ruimtes in uw huis, zoals een badkamer- of garderobekast? Ook daarvoor kunt u bij Mereno terecht. Met dezelfde kwaliteitsgarantie.

Contact

logo ant duijn keukensHasselaarsweg 21
1704 DX Heerhugowaard

T: 072-5714108
E: info@antduijnkeukens.nl

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 10.00 - 17.00 uur
woensdag 10.00 - 17.00 uur
donderdag 10.00 - 17.00 uur
vrijdag 10.00 - 17.00 uur
zaterdag 10.00 - 16.00 uur
zondag Gesloten