Inbouwkasten bijkeuken

Image
Image

Inbouwkasten bijkeuken

Nog meer opbergruimte met bijkeukenkasten

Wie ooit een bijkeuken heeft gehad, weet wat een praktische ruimte het is. Met inbouwkasten zet u wat dat betreft de puntjes op de i. Want een bijkeuken oogt vaak als een allegaartje, met stellingen en kasten uit vorige levens, apparatuur op onhandige plekken en rondslingerende spullen.

Wilt u weten hoe een echt efficiënt ingerichte bijkeuken eruit ziet? Van vloer tot plafond en van wand tot wand? Met wasmachine en wasdroger op werkhoogte? Bezoek dan het sfeervolle appartement in onze showroom in Heerhugowaard en bekijk alle uitgekiende kastoplossingen.

Image

Pasklaar inbouwen van kasten

Als leverancier van keukens hebben wij er een schat aan ervaring mee. Tot in de lastigste hoeken. Natuurlijk komen wij bij u thuis langs om in te meten. Daarnaast geven we graag doortimmerd advies over het optimaal benutten van de ruimte.

Alle bijkeukenkasten uitvoerbaar in

  • diverse soorten houtfineer
  • hoogglans
  • kunststof
  • massief eiken

Ontdek alle mogelijkheden in onze showroom in Heerhugowaard

Wilt u nog meer ideeën opdoen voor bergruimte in huis? In een compleet appartement in Heerhugowaard – naast onze keukenshowroom – zijn alle slimme kastoplossingen te zien. Loop van woonkamer naar slaapkamer, van bijkeuken naar badkamer. U zou er zó kunnen wonen!
Of bel meteen om een afspraak voor een goed gesprek te maken. Dan hebben we meteen alle tijd voor u.

Wij maken graag voor u een offerte maar dit doen wij alleen op afspraak
Image

Openingstijden

Di t/m Vr van 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

Image
Image

Adres

Hasselaarsweg 21
1704 DX Heerhugowaard

T: 072-5714108
E: info@antduijnkeukens.nl