LOGIC KEUKENS

waar degelijkheid en vormgeving perfect samengaan

Bekijk ons aanbod
Image

GOEDE KEUKENS, GOEDE PRIJS!

LOGIC KEUKENS

Een Logic keuken blinkt uit door degelijkheid en een bijna ongelimiteerde kleurkeuze. Kwaliteit die je kunt verwachten van een Duitse keuken. Maar Logic is meer dan dat. Dit A-merk uit onze collectie biedt sterk design, extra bergruimte en ongekende flexibiliteit in de opstellingsmogelijkheden. En dat voor een prijs waarvan u niet hoeft te schrikken. 

LOGIC ASSORTIMENT

Het #14 keuken magazine. Alles over koken, keukens en sfeer.

Image

Hoogstaande
Duitse kwaliteit

Image

Eindeloze variatie
in de opstelling en formaat

Image

90 cm hoge
maxi kasten

LOGIC KEUKENS

Ant. Duijn Keukens werkt al tientallen jaren samen met Logic. U vindt deze keukens dan ook in heel Noord-Holland! Met Logic krijgt u eigenlijk alles wat u van een keuken vraagt: kwaliteitsmaterialen, mooie ontwerpen, perfecte techniek en een enorme keuze aan kleuren. Het is een clich√© maar we noemen het toch: Duitse degelijkheid voor een betaalbare prijs. Een Logic keuken biedt 32% meer opbergruimte dan een gemiddelde keuken. Een pluspunt dat je aan de buitenkant niet ziet, maar waarover goed is nagedacht.
 
U kunt ook kiezen voor een kasthoogte van 90 cm. Dit maakt een mooie lijn van drie boven elkaar geplaatste laden van 30 cm mogelijk. Een ander sterk punt van Logic: kleur. Heeft u een speciale kleur op het oog of wilt u meerdere kleuren op een bijzondere manier combineren? Dan is Logic uw keuken! De nieuwste lijn van Logic is MatrixArt, een superstrakke greeploze keuken met optisch zwevend werkblad. Hierin kan led-verlichting worden aangebracht voor een uniek effect. Uw keuken wordt hierdoor een absolute blikvanger.

Contact

logo ant duijn keukensHasselaarsweg 21
1704 DX Heerhugowaard

T: 072-5714108
E: info@antduijnkeukens.nl

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 10.00 - 17.00 uur
woensdag 10.00 - 17.00 uur
donderdag 10.00 - 17.00 uur
vrijdag 10.00 - 17.00 uur
zaterdag 10.00 - 16.00 uur
zondag Gesloten