Slide background

GOEDE KEUKENS, GOEDE PRIJS!

BEKIJK HET ASSORTIMENT

riverdale keukens
romantisch met een stoer tintje

BEKIJK ONS AANBOD

The riverdale Kitchen

 

stippenlijn

De vertrouwde stijl van Riverdale, een mix van landelijk en modern, gecombineerd met de kwaliteit die u van een keuken verlangt. Een Riverdale keuken is de favoriete ruimte in huis, een ontmoetingsplek voor ieder moment van de dag. Van de eerste kop koffie tot het laatste glas wijn. Riverdale is Nederlandse kwaliteit en internationale allure. Leverbaar in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. 

 

Riverdale assortiment


stippenlijn wit

 

ant-duijn-keukens-riverdale 162
ant-duijn-keukens-riverdale 163
ant-duijn-keukens-riverdale 164
ant-duijn-keukens-riverdale 155
Slide keuken 05
ant-duijn-keukens-riverdale 173
ant-duijn-keukens-riverdale 156
ant-duijn-keukens-riverdale 172

 

knop bekijk de volledige collectie

vinkje
100% nederlands
fabrikaat
vinkje
Exclusief Riverdale
ontwerp
vinkje
Bekende Riverdale
Details

Riverdale keukens

Bent u een liefhebber van een landelijke interieurstijl waarin gezelligheid voorop staat? Maar wilt u geen concessies doen aan kwaliteit? Dan is The Riverdale Kitchen de keuken voor u! Kom eens langs in onze showroom in Heerhugowaard. U zult zich er meteen this voelen. The Riverdale Kitchen is verkrijgbaar in drie varianten, 'The Original', 'The Natural' en 'Selected by', en in verschillende kleuren die typerend zijn voor Riverdale, zwart, wit, naturel, zilvergrijs en pembroke. 

Het Nederlandse merk Riverdale is bij een breed publiek bekend om mooie meubelen en woonaccessoires, maar timmert inmiddels ook aan de weg met een eigen keukencollectie. De herkenbare stijl van Riverdale, romantisch, eigenwijs en een tikkie stoer, vindt u ook terug in deze keukenlijn. De details moet u eigenlijk met eigen ogen zien. Riverdale is een sterk merk in de regio Noord-Holland. Wij hebben de drie types al diverse keren geplaatst, dicht bij huis in Heerhugowaard en Langedijk, maar ook in Den Helder. 

 

 

knop montageinformatie