Image

Zaterdag 29 juni Open dag

Zaterdag 29 juni beginnen we ons feestje al met een een Open dag. Natuurlijk ben je/jullie dan van harte welkom om langs te komen. Deze dag is er van alles te zien én te proeven.

Image
Image

Proeven

De chefs van Bora en Siemens komen deze dag kun kunsten vertonen. Laten zien hoe verschillende apparaten werken en wat je er allemaal mee kan

Image
Image

Bedrijvigheid

Ook staan er collega-ondernemers bij ons in de showroom.
Je kan tijdens de open dag ook kennis komen maken met de vakmensen van Noordeloos-schilderwerken, Bedden specialist Jac Nota, Ed Dam interieur, ALTJ interieur vormgeving, stalen deuren meester en de Wijn boetiek. Gezellig toch?!

Image

Kijkje achter de schermen

Tijdens de open dag kan je ook een kijkje achter de schermen nemen. Bekijk onze werkplaats en
magazijn. Altijd al willen weten wat er met al dat verpakkingsmateriaal gebeurd? Daar hebben we een mooie oplossing voor.

Image

In 50 jaar is veel veranderd...

Het begon allemaal begin jaren zeventig met de aankoop van een aannemersbedrijf en een doe-het-zelfzaak. Daar ligt de basis van de onderneming die Ant. Duijn nu is. Er volgden verbouwingen, een verhuizing naar een nieuw pand, er kwamen kinderen, die gingen ook in het bedrijf werken, nog meer verbouwingen en dan is het 2024! En mogen we terugkijken op 50 jaar Ant. Duijn. Wij nodigen je uit om samen met ons het jubileum te vieren.

Image
Image

Openingstijden

Di t/m Vr van 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

Image
Image

Adres

Hasselaarsweg 21
1704 DX Heerhugowaard

T: 072-5714108
E: info@antduijnkeukens.nl